Oekraïne -- ACTIE Giro 555

07-03-2022 16:02

 

Kapelle, een prachtig dorp met een rijke fruitteeltgeschiedenis, het fraaie landschap mede vorm gegeven door talloze fruittelers door de jaren heen.

Ook op de Kapelse bedrijven werken al jaren mensen uit het oostelijk deel van Europa. Zij zorgen mede voor het onderhoud van ons landschap en de nodige vitamines in de vorm van appels en peren 

Een aanzienlijk deel van de produktie uit onze omgeving wordt verhandeld//geëxporteerd naar de streken waar nu oorlog wordt gevoerd en waar al sinds 2014 een gespannen sfeer heerst. Ook het Kapelse//lokale fruit valt sinds die tijd onder het Russische sanctiebeleid. Onze lokale ondernemers en hun medewerkers zitten ondertussen niet stil en zoeken steeds naar nieuwe afzetmarkten voor hun top-produkt.

Deze week willen we ook hen ondersteunen en ACTIE voeren om deze en gene een hart onder de riem te steken, hoe we dat doen?

U koopt tegen bodemprijzen: LOKAAL TOP-PRODUKT

Conférence, Elstar, Jonagold, Junami

En wat levert dat op ??  :

Lokale fruitbedrijven houden hun inkomsten, medewerkers uit oostelijk- Europa houden hun werk/inkomen waarmee ze niet alleen hun familie maar ook eerste lijn vluchtelingen ondersteunen, en tevens storten wij van elke verkochte kilo lokaal geteeld fruit €0,25 op GIRO 555 - SAMEN IN ACTIE VOOR OEKRAÏNE

Dat is wat je noemt een win-win-win situatie.... Noch mooier is natuurlijk vrede en eerlijke handel maar met iemand als Poetin aan het bewind lijkt dat een utopie...DAAROM VOORAL NU: KOOP LOKAAL !!!

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode